Als fabrikant wilt u natuurlijk dat uw (nieuwe) product in alle winkels te vinden is. Een krachtige campagne met uniform promotiemateriaal zijn hierbij belangrijke succesfactoren. Maar u krijgt niet in alle winkels dezelfde ruimte voor de presentatie van uw product. Soms heb je maar een paar vierkante meter om op te vallen. Wij helpen u hierbij met opvallend POS-materiaal en een uitstekende distributie van het materiaal naar alle winkels.

Horeca

Eigenlijk moet die consument buiten al naar uw zaak toegetrokken worden. Hij moet zin krijgen in dat lekkere ijsje, of dat koele drankje. Maar hoe zorg je er nou voor dat ze bij uw zaak naar binnen lopen, en niet bij die van de buurman?

Lees meer »

Retailers

In de retail staan de marges flink onder druk. Er is sprake van hevige concurrentie, niet alleen van andere winkels, maar ook van het internet. Hierdoor is het nog belangrijker geworden om de aandacht van de consument te trekken. Wilt u uw klanten verrassen, dan zult u met nieuwe dingen moeten komen.

Lees meer »

Printmanagementbureaus

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om de inkoop van hun drukwerk uit te besteden. Om kosten te besparen en zeker te weten dat ze de beste producten krijgen, schakelen ze u in als gespecialiseerde intermediair.

Lees meer »