cases

Hackathon

12 uurs Hackathon

Afgelopen donderdag 11 april heeft GraphicWorld samen met de HAN een 12 uurs Hackathon georganiseerd. Met 80 3e jaars leerlingen bedrijfskunde was het een enorme gezellige drukte in ons innovatielab. Samen creëerden ze mooie ideeën met creatieve oplossingen n.a.v. de 3 cases van BrandLoyalty, Hunkemöller en GraphicWorld. De 3 producten van de winnaars gaan we uitwerken en produceren.

10:00/10:30 uur druppelden de leerlingen van de HAN uit Arnhem en Nijmegen binnen. Na de welkoms speech van directeur Wilfred Witjes en leerkracht Rachid Tamrouti kregen de leerlingen een rondleiding door ons bedrijf.

11:30 uur: BrandLoyalty, Hunkemöller en GraphicWorld presenteerden hun cases. Elke case werdt door ca. 8 verschillende groepen uitgewerkt.

12:00 uur was de officiële start! Dit werd ook groot weergegeven met een aflopende digitale tijdklok. De leerlingen gingen enthousiast aan de slag. Diverse soorten materiaal lagen klaar zoals (honingraad) karton, kanaalplaat en papier. Personeel van GraphicWorld liep rond voor aanwijzingen en hulp.

16:00 uur hielden alle groepen een tussentijdse pitch van 2 min. BrandLoyalty, Hunkemöller en GraphicWorld gaven adviezen en ideeën.

Om het creatieve brein op gang te houden werd er goed gezorgd voor de inwendige mens met een heerlijke lunch en aan het einde van de middag een snackwagen. Ook kon er even een relax momentje ingeschakeld worden zowel bij de voetbaltafel en de dartborden.

19:00 uur werden alle creaties in een tweede pitch gepresenteerd door alle groepen. BrandLoyalty, Hunkemöller en GraphicWorld kozen 2 groepen per case uit voor de finalepitch.

20:00 uur was het tijd voor de finale! Van elke case presenteerde de 2 groepen hun idee/creatie aan de jury. Uiteindelijk was er na een spannende strijd 1 winnaar per case.

Wat was het een leuke en leerzame dag voor alle partijen met mooie creatieve ideeën en oplossingen!

De 3 winnende cases worden samen met BrandLoyalty, Hunkemöller en GraphicWorld uitgedacht en ontwikkeld tot een mooi product en zullen uiteindelijk geproduceerd gaan worden. Natuurlijk houden we u op de hoogte van deze ontwikkelingen!

 

Benieuwd naar uw mogelijkheden
Terug naar het overzicht