Beste relatie,

Gezien de ontwikkelingen rondom het Coronavirus, zijn wij genoodzaakt maatregelen te treffen. Wij volgen nauwlettend de richtlijnen van het RIVM want, de gezondheid van een ieder is voor ons het allerbelangrijkst.

Orders en productie
GraphicWorld is open en de productie loopt volgens plan. Er zijn tot nu toe nog geen vertragingen aan de orde. Alle lopende orders worden volgens de afspraken geproduceerd, mocht hier verandering in komen dan nemen wij uiteraard contact met u op. Verder staat ons salesteam voor u klaar voor vragen over offertes, orders of andere zaken omtrent de productie.

Om onze medewerkers te beschermen hebben wij de volgende maatregelen getroffen:

  • Ons sales team zal zoveel mogelijk telefonisch en/of via e-mail contact met u onderhouden. Bezoeken hebben wij tot 6 april uitgesteld.
  • Het is niet mogelijk om ons kantoor te bezoeken tot 6 april.
  • Bij het afleveren van materialen en/of producten verzoeken wij u vriendelijk om het bedrijfspand niet te betreden. Dit geld ook voor pakketbezorgers.
  • U kunt uw pakketten/leveringen afgeven op Henri-Dunantstraat 13. Graag daar even aanbellen zodat wij uw pakket in ontvangst kunnen nemen.

We houden de ontwikkelingen rondom het virus nauwlettend in de gaten en treffen waar nodig verdere maatregelen. Het zorgen voor uw en onze gezondheid heeft voor ons de hoogste prioriteit. Mocht u eventueel vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers: Telefonisch: 0481- 421653    of per mail: info@graphicworld.nl