Levert al 42 jaar top kwaliteit

Wij zitten als sinds 1974 in het vak. We begonnen als kleine speler, maar ons continue streven naar kwaliteit heeft ons groot gemaakt. We zijn altijd koploper (geweest) als het gaat om nieuwe technieken, machines en materialen. We hebben al veel uitgeprobeerd en weten hierdoor wat wel en niet werkt. En we leren nog steeds elke dag bij.

  • De display mogelijkheden zijn oneindig
  • We maken ze groot, klein, bijna plat en in 3D
  • We gebruiken verschillende  materialen
  • Plastic, karton of golfkarton

Horeca

Eigenlijk moet die consument buiten al naar uw zaak toegetrokken worden. Hij moet zin krijgen in dat lekkere ijsje, of dat koele drankje. Maar hoe zorg je er nou voor dat ze bij uw zaak naar binnen lopen, en niet bij die van de buurman?

Lees meer.

Retailers

In de retail staan de marges flink onder druk. Er is sprake van hevige concurrentie, niet alleen van andere winkels, maar ook van het internet. Hierdoor is het nog belangrijker geworden om de aandacht van de consument te trekken. Wilt u uw klanten verrassen, dan zult u met nieuwe dingen moeten komen.

Lees meer.

Printmanagementbureaus

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om de inkoop van hun drukwerk uit te besteden. Om kosten te besparen en zeker te weten dat ze de beste producten krijgen, schakelen ze u in als gespecialiseerde intermediair.

Lees meer.

Interieur- en standbouwers

Bij het inrichten van een winkel of beursstand is het vaak van belang dat het interieur langere tijd mee gaat. Het moet letterlijk ‘tegen een stootje’ kunnen.

Lees meer.

Merken/fabrikanten

Als fabrikant wilt u natuurlijk dat uw (nieuwe) product in alle winkels te vinden is. Een krachtige campagne met uniform promotiemateriaal zijn hierbij belangrijke succesfactoren.

Lees meer.

Retailers

In de retail staan de marges flink onder druk. Er is sprake van hevige concurrentie, niet alleen van andere winkels, maar ook van het internet. Hierdoor is het nog belangrijker geworden om de aandacht van de consument te trekken. Wilt u uw klanten verrassen, dan zult u met nieuwe dingen moeten komen. U kunt zich onderscheiden met opvallende etalages en overtuigend POS-materiaal. Wij helpen u om succesvol te zijn in de dynamische retailbranche. Niet alleen door de levering van POS-materiaal, maar ook door de organisatie van uw volledige retailmarketing uit handen te nemen. Zodat u klaar bent voor de strijd om de consument.

Horeca

Eigenlijk moet die consument buiten al naar uw zaak toegetrokken worden. Hij moet zin krijgen in dat lekkere ijsje, of dat koele drankje. Maar hoe zorg je er nou voor dat ze bij uw zaak naar binnen lopen, en niet bij die van de buurman? Goed promotiemateriaal speelt hierbij een belangrijke rol. Maar u mag ook weer niet zomaar van alles buiten zetten of aan uw gevel hangen. Wij denken graag met u mee over wat wel kan en leveren opvallend smakelijk POS-materiaal. Daarnaast kunnen wij de volledige organisatie van uw POS-communicatie uit handen nemen. Van ontwerp tot levering.

“Wij zijn altijd op zoek naar specialistische materialen. Daarom maken we graag gebruik van de innovatiekracht en het advies van GraphicWorld. Ook hun verhouding tussen prijs en kwaliteit klopt. Kortom: prettig samenwerken!”

Carla Boevé - Account Director

“Wij zijn al 15 jaar exclusief partner van GraphicWorld. De snelheid, flexibiliteit en kwaliteit die ze bieden zijn voor ons heel belangrijk. Door de korte lijnen kunnen we altijd snel met ze schakelen voor alle wensen van onze relaties."

Marco Prins - Directeur/eigenaar

“We willen het onze medewerkers in bijna 400 filialen zo makkelijk mogelijk maken om posters, raamstickers en ander sterk POS-materiaal te gebruiken. GraphicWorld snapt dat, denkt mee en levert snel de beste presentatiemiddelen.”

Serina Imanse - Marketing, Traffic & Production

“Coolcat werkt al jaren prettig samen met GraphicWorld. Hun retailkennis, kritische blik en creativiteit helpen ons aan slimme oplossingen voor onze campagnes. En, niet onbelangrijk, ze leveren altijd kwaliteit en altijd op tijd!"

Ingmar Goldhoorn - Retail Marketing Coordinator Coolcat