Uitstekende service
Hoogwaardig promotiemateriaal
De retailmarketing specialist

Eigenlijk moet die consument buiten al naar uw horecazaak toegetrokken worden.

They should fancy an ice cream or a cool drink when they pass by. But how can you ensure they will step into your establishment instead of your neighbour’s? Good promotional material is vital. But local planning rules apply and there is a limit on what you can use on the pavement or on your façade. We like to take a creative approach with you in deciding what is possible and will supply surprisingly tasteful POS material. And we can take care of your entire POS communication, from design to supply

 

Neem contact op

 

Naar de webshop

 

Most viewed pages::

Stoepbord aanschaffen | Vlag bestellen SPOED! | Lantaarnpaalborden

Printmanagement bureaus

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om de inkoop van hun drukwerk uit te besteden. Om kosten te besparen en zeker te weten dat ze de beste producten krijgen, schakelen ze u in als gespecialiseerde intermediair.

Lees meer »

Retailers

In de retail staan de marges flink onder druk. Er is sprake van hevige concurrentie, niet alleen van andere winkels, maar ook van het internet. Hierdoor is het nog belangrijker geworden om de aandacht van de consument te trekken. Wilt u uw klanten verrassen, dan zult u met nieuwe dingen moeten komen.

Lees meer »

Interieur- en standbouwers

Bij het inrichten van een winkel of beursstand is het vaak van belang dat het interieur langere tijd mee gaat. Het moet letterlijk ‘tegen een stootje’ kunnen.

Lees meer »

Merken/fabrikanten

Als fabrikant wilt u natuurlijk dat uw (nieuwe) product in alle winkels te vinden is. Een krachtige campagne met uniform promotiemateriaal zijn hierbij belangrijke succesfactoren.

Lees meer »