Eigenlijk moet die consument buiten al naar uw zaak toegetrokken worden. Hij moet zin krijgen in dat lekkere ijsje, of dat koele drankje. Maar hoe zorg je er nou voor dat ze bij uw zaak naar binnen lopen, en niet bij die van de buurman? Goed promotiemateriaal speelt hierbij een belangrijke rol. Maar u mag ook weer niet zomaar van alles buiten zetten of aan uw gevel hangen. Wij denken graag met u mee over wat wel kan en leveren opvallend smakelijk POS-materiaal. Daarnaast kunnen wij de volledige organisatie van uw POS-communicatie uit handen nemen. Van ontwerp tot levering.

Printmanagement bureaus

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om de inkoop van hun drukwerk uit te besteden. Om kosten te besparen en zeker te weten dat ze de beste producten krijgen, schakelen ze u in als gespecialiseerde intermediair.

Lees meer »

Retailers

In de retail staan de marges flink onder druk. Er is sprake van hevige concurrentie, niet alleen van andere winkels, maar ook van het internet. Hierdoor is het nog belangrijker geworden om de aandacht van de consument te trekken. Wilt u uw klanten verrassen, dan zult u met nieuwe dingen moeten komen.

Lees meer »

Interieur- en standbouwers

Bij het inrichten van een winkel of beursstand is het vaak van belang dat het interieur langere tijd mee gaat. Het moet letterlijk ‘tegen een stootje’ kunnen.

Lees meer »

Merken/fabrikanten

Als fabrikant wilt u natuurlijk dat uw (nieuwe) product in alle winkels te vinden is. Een krachtige campagne met uniform promotiemateriaal zijn hierbij belangrijke succesfactoren.

Lees meer »