Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om de inkoop van hun drukwerk uit te besteden. Om kosten te besparen en zeker te weten dat ze de beste producten krijgen, schakelen ze u in als gespecialiseerde intermediair. Aan u de uitdaging om het drukwerk dat de klant wil zo goedkoop mogelijk in te kopen en op tijd te leveren. Wij hebben de kennis in huis om met u mee te denken over de juiste materiaalkeuze, prijsstelling en verzendwijze. Zodat u uw klant precies kunt leveren wat hij van u vraagt. Wel zo makkelijk!

Retailers

In de retail staan de marges flink onder druk. Er is sprake van hevige concurrentie, niet alleen van andere winkels, maar ook van het internet. Hierdoor is het nog belangrijker geworden om de aandacht van de consument te trekken. Wilt u uw klanten verrassen, dan zult u met nieuwe dingen moeten komen.

Lees meer »

Horeca

Eigenlijk moet die consument buiten al naar uw zaak toegetrokken worden. Hij moet zin krijgen in dat lekkere ijsje, of dat koele drankje. Maar hoe zorg je er nou voor dat ze bij uw zaak naar binnen lopen, en niet bij die van de buurman?

Lees meer »

Interieur- en standbouwers

Bij het inrichten van een winkel of beursstand is het vaak van belang dat het interieur langere tijd mee gaat. Het moet letterlijk ‘tegen een stootje’ kunnen.

Lees meer »

Merken/fabrikanten

Als fabrikant wilt u natuurlijk dat uw (nieuwe) product in alle winkels te vinden is. Een krachtige campagne met uniform promotiemateriaal zijn hierbij belangrijke succesfactoren.

Lees meer »