GraphicWorld is een internationale leverancier van Digitaaldrukwerk. Als grootformaat producent zijn wij gespecialiseerd in totaaloplossingen voor zowel binnen- als buitenreclame. Het dagelijks ontzorgen van onze klanten is onze kernactiviteit.

Zo begon het ooit

De liefde voor promotiematerialen, (productie)techniek en retail is diep geworteld bij ons. En dat is niet verwonderlijk voor wie onze historie kent. De oprichter van ons bedrijf was Karel Witjes, die overigens nog steeds deel uitmaakt van het team. Karel Witjes werkte als elektriciën. In zijn vrije tijd hielp hij bij het organiseren van autorally’s. Hij zorgde onder meer voor het promotiemateriaal. Zo kwam hij op het idee om zelf de benodigde vaantjes, posters en shirtjes te gaan bedrukken. In 1974 was ‘De Betuwe Sportprijzen’ een feit. De garage werd al snel te klein en Karel Witjes bouwde een bedrijfspand op onze huidige locatie in Gendt.

Een deal met ijsfabrikant Unilever zorgde voor stroomversnelling. Het bedrijf heette inmiddels ‘De Betuwe Promotions’ en het assortiment groeide snel. Talloze ijssalons werden door ons elk seizoen voorzien van verleidelijk promotiemateriaal. Het overgrote deel daarvan produceerden we zelf. De hectiek en deadlines die bij het seizoen hoorden, hoorden al snel bij het bedrijf. We waren erop ingesteld.

In 1988 kwam zoon Wilfred Witjes in het bedrijf werken. Rond de eeuwwisseling nam hij het stokje van zijn vader over. Het klantenbestand binnen de retailsector werd steeds gevarieerder. En om nog beter aan de veranderende marktvraag te kunnen voldoen, ging ‘De Betuwe Promotions’ in 2006 samen met Arkenbout Zeefdruk uit Andelst. Onder de naam GraphicWorld gingen we verder als één van de grootste zeefdrukkerijen van Nederland. Specialisme in de retail en een geavanceerd machinepark waren van meet af aan ons handelsmerk. En zo is dat nog. Het is de kracht van GraphicWorld en het geheim achter onze belofte. Ready for take-off.

Visie en missie

In de dynamische wereld van de retail bieden wij zekerheid en gemak. Zekerheid door opvallend POS-materiaal en een leverbetrouwbaarheid van 99%. Gemak doordat wij de complete organisatie van uw retailmarketing uit handen nemen. Hierbij gaan wij grote, complexe projecten niet uit de weg. Integendeel. Niets is ons te groot of te veel. Vertel ons wat u wilt en wij realiseren het!

Vakmanschap

Wij zitten al sinds 1974 in het vak. We begonnen als kleine speler, maar ons continue streven naar kwaliteit heeft ons groot gemaakt. We zijn al jaren koploper als het gaat om nieuwe technieken, machines en materialen. We hebben al veel uitgeprobeerd en weten hierdoor wat wel en niet werkt. En we leren nog steeds elke dag bij.

Duurzaamheid

Wij vinden het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen als het gaat om het milieu. En dus werken wij sinds 1992 uitsluitend met een speciale soort inkt (UV-inkt), waardoor er minder schadelijke dampen vrijkomen tijdens het productieproces. Veel van onze klanten vragen om PVC-vrije producten, waar wij diverse oplossingen voor kunnen bieden. Daarnaast zijn alle materialen waar wij mee werken recyclebaar en bieden wij onze klanten al jarenlang de mogelijkheid om hun oude POS-materiaal kosteloos te laten recyclen. Ook besteden wij een deel van ons werk uit aan sociale werkbedrijven. Een duurzame oplossing is in onze ogen altijd de beste oplossing!