Vloerdisplay van karton

Een vloerdisplay van karton in een winkel valt natuurlijk gelijk op en is dan ook de meest gekozen oplossing om uw product of campagne te promoten. Je hebt ze in alle verschillende maten en smaken! Of het nu één is om uw folder of een magazine te presenteren of wilt u juist een mooi en stevig exemplaar om uw producten te promoten? Dan bent u bij GraphicWorld aan het juiste adres want wij helpen u graag bij het vinden van het juiste vloerdisplay! Neem gerust contact met ons op!

Display op maat

Misschien bent u op zoek naar een Display op maat en heeft u specifieke wensen? Ook dan kunt u terecht bij ons! Onze ontwerpers staan klaar om uw perfecte display te ontwerpen dat aansluit op uw campagne, product, behoeften en visie. Metalen frame display zijn vaak duur in aanschaf en soms hoeft een actie maar tijdelijk te staan. Dan is een vloerdisplay van karton een perfecte oplossing! Daarom helpen wij u graag met het ontwerpen en vinden van het juiste displays!

Display laten produceren?

Bent u reeds in bezit van een eigen ontwerp en bent u op zoek naar een betrouwbare en snelle producent? Ook dat is geen probleem bij GraphicWorld, neem gerust contact met ons op!

Ook wanneer u op zoek bent naar snelle levertijden bent u aan het juiste adres! Voor meer informatie over het laten produceren van een vloerdisplay kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 481 42 16 53.

Uitstekende service
Hoogwaardig promotiemateriaal
De retailmarketing specialist