Machinepark

Wij beschikken over een groot, geavanceerd machinepark, voor zowel XL-Printing als Digitaal snijplotten. We investeren continue in nieuwe, innovatieve machines die ervoor zorgen dat we altijd de beste en meest moderne oplossing kunnen leveren.

Digitaal printen

Digitaal printen is de ideale oplossing voor drukwerk van hoge kwaliteit in kleine oplagen. U kunt bij ons al digitaal printen vanaf tien stuks. We beschikken over diverse digitale grootformaat printers en digitale snijplotters, die rechtstreeks vanuit een digitaal bestand aangestuurd kunnen worden. Dit resulteert in snelle opstarttijden en flexibiliteit. De UV-inkten in onze printers zorgen ervoor dat het drukwerk direct droog is. Hierdoor kunnen we nog sneller beginnen met de afwerking en halen we hoge productiesnelheden en is uw drukwerk snel leverbaar.

  • Inca Onset R50i 160 x 312 cm Satin and Gloss finish
  • Inca Onset X2 160 x 312 cm Satin and Gloss finish

ZUND G3 Digitale Plotter

De Zünd digitale snijplotters in combinatie met onze software Esko ArtiosCad bieden nieuwe mogelijkheden en inspiratie tot het ontwikkelen van nieuwe producten en het snel maken van prototypes in eigen beheer.

Afwerking

Uw product gaat bij ons pas de deur uit als het klaar is voor gebruik. Hiertoe snijden wij het op maat en frezen of stansen het in een unieke vorm. Ook het vouwen, nieten, beplakken, lamineren, monteren of in de juiste vorm buigen van producten behoort tot de mogelijkheden.

Naast alle traditionele afwerkingsmogelijkheden maken wij ook gebruik van 2 digitale snijplotters! Met deze Zünd G3 XL Digitale snijplotters kunnen we nog meer mogelijkheden tot maatwerk aanbieden en kunnen we nog sneller maatwerk leveren. Kleine oplages van bijvoorbeeld verpakkingen kunnen dan nog dezelfde dag geleverd worden. Daarnaast bieden de Zünd digitale snijplotters in combinatie met onze software Esko ArtiosCad nieuwe mogelijkheden en inspiratie tot het ontwikkelen van nieuwe producten en het snel maken van prototypes in eigen beheer.

  • Zünd G3 Digitale snijplotters 320 x 320 cm
  • Snijden tot 450 cm
  • Stansen tot 140 cm
  • Buigen tot 120 cm
  • Computer gestuurd frezen tot 600 cm