Onze filosofie

GraphicWorld Print & Packaging.

De partner in Print en Packaging. Bij ons is alles mogelijk. We helpen je graag met een product of merk in de schijnwerpers zetten. Wij zijn specialist op ontwerpen en produceren van POS-materialen, Print, Displays en verpakkingen. Dat al ruim 45 jaar. 

 

Ons machinepark

De beste Kwaliteit en Service van de Benelux.  

Met beste print kwaliteit van de Benelux en een team vakmensen, gaan wij elke dag voor printwerk van het hoogste niveau. En dat al 45 jaar.Ons team van proffesionals zorgt voor advies in keuze van producten,bestandscontrole, kleurmanagement voor levensechte kleurprints, hoogwaardige productie tot een geweldig eindproduct. De kwaliteit en servie die jullie van ons gewend zijn, maar dan online!    

Onze geschiedenis

Onze geschiedenis

Hoe het 49 jaar geleden allemaal begon...

De liefde voor promotiematerialen, (productie)techniek en retail is diepgeworteld bij ons. En dat is niet verwonderlijk voor wie onze historie kent.

In 1974 zijn we opgericht door Karel Witjes onder de naam 'De Betuwe Promotions'. Rond de eeuwisseling heeft zijn zoon Wilfred Witjes het bedrijf overgenomen en zijn we verder gegaan onder de naam 'GraphicWorld'. Sinds 2014 maakt ook de derde generatie deel uit van het familiebedrijf. Door de toenemende vraag in verpakkingen en gepersonaliseerde dozen onder onze klanten bleek de naam GraphicWorld niet  meer volledig te zijn. Vanaf 2023 zetten wij ons bedrijf voort onder de naam; GraphicWorld Print & Packaging.